Kyparn :)

2008-10-30
01:16:25

Hel..

...jäkla vecka sedan jag skrev här. Är det inte meningen med en blogg att man ska skriva nästan varje dag? Fast mitt liv är rätt ointressant så det är knappt jag lyckas fylla ett inlägg i veckan. :)

Middagen i lördags var som väntat väldigt trevlig. Även om vissa hade svårt att hålla sig vakna. :) Och jag är nästan överraskad över det faktum att jag lyckades laga ätbar mat. Fick eventuellt lite mycket vin i mig senare, men va tusan. Det är ju gjort på frukt så det kan ju inte vara enbart dåligt. :)

När en fotbollsmatch var som den mellan Trelleborgs FF och IFK Göteborg så förstår jag dem som tycker det är trist med inslag av onödighet. Men så ser man en match som Arsenal - Tottenham och genast inser man att det är konst, artisteri och underhållning, allt på en och samma sköna gång. Kan inte ens fatta att jag hade med de orden i samma mening som Arsenal. :)

Snart jul. :)

Sitter och lyssnar, tittar emellanåt, på videor av och med Queen. Jag kan nog ärligt säga att de är mina absoluta favoriter. Tillsammans med Kent. Massor med bra låtar, underhållning i världsklass och en sångare med världens genom tiderna bästa röst. Inte Jocke Berg då alltså. Jag menar naturligtvis Freddie Mercury. :)

Någon som vill och kan komma med förslag på vad jag ska bli när jag blir stor? Och med det menar jag inte att jag ska se ut som min farbror, även om öl är gott. :)

"What the hell we fighting for?
Just surrender and it won't hurt at all
You just got time to say your prayers
While your waiting for the hammer to hammer to fall." - Queen. :)