Kyparn :)

2009-01-19
13:46:36

Stiltje...

...så känns det just nu. Verkar inte hända så mycket. Inga jordbävningar, ingen som hotat att slå ut mina tänder för att jag inte vill lämna tillbaka en hyrfilm. Och det där skenet över södra Sverige var inga rymdvarelser som ville starta ett intergalaktiskt krig. Så därför sitter man här, skriver blogg som ingen läser och lyssnar på Kent.

Jag vill verkligen komma på vad jag vill göra. Jag menar inte vad jag vill göra idag. Jag menar med resten av livet. Ska det bli något vettigt av mig? Jag är en 31-årig singelgrabb, barnlös, student som gillar WoW och öl. Inte direkt drömgrabben för de flesta tjejer skulle jag tro. Jag vet egentligen inte ens varför jag studerar. Jag har inte den blekaste aning vad jag ska bli när jag är klar. Det löser sig som han sa som gjorde nummer 2 i vasken. :)

Zlatan gjorde två mål igår. Tyvärr var det ena ett självmål och Inter förlorade med 3-1. :( Inte nog med det, Olof Mellberg gör mål för Juventus så de plockade in 1 pinne. Det coolaste med Olof är hans skägg. Jag önskar jag hade ett sådant. :)

Det sägs ju att intelligens är sexigt. Jag har aldrig riktigt tänkt så. Jag har inte blivit till mig i brallan för att en tjej varit smart. Men när nån tjej på historian drog hela grejen om Rossetta-stenen så gick hon från irriterande till småsöt. Så det kanske ligger nåt i det trots allt. :) Bäst jag håller käften då så jag inte röjer alla tvivel om min intelligens. :)

"Jag vill ha dig, du är min bara min."