Kyparn :)

2008-11-28
21:57:45

Inga...

...som helst försök att dölja den jag är. Jag har precis tittat på På Spåret, jag gillade det. Jag börjar bli gammal. När man lyckas skrapa ihop fler poäng än Fredrik Lindström och man vet mer om Ingrid Bergman och Evert Taube än de tävlande, ja då borde man kanske försöka fixa en remiss till patologen.

Det finns vissa saker som tänder en grabb. Naturligtvis så blir man lite extra het av en fin kropp, ett sexigt uppträdande eller ett sött ansikte. Men det finns två saker som får denna gamla gubben att gå igång lite extra. Humor och intelligens. En tjej med humor, gärna torr och udda, eller någon som får en att tänka till, som vet vad det handlar om och som ganska uppenbart har lite mer än grå sörja innanför pannbenet är någon man mer än gärna...ehm...hur ska jag uttrycka det...gör saker med som ens mamma förmodligen inte bör få veta. :)

Jag såg en sådan mamma-inte-bör-veta-vad -som-händer-tjej på tv precis. :)

Egentligen borde man inte sitta ensam en fredagskväll. Men faktum är att jag trivs i mitt sällskap. Jag trivs mer i mitt sällskap om mitt sällskap har sällskap, men eftersom mitt sällskap inte har sällskap ikväll får det bli en kväll utan sällskap. :)

Jag har hört från vissa och omöjliga håll att jag borde skriva. Då menar jag inte meningslösa bloggar som denna, utan en riktig grej. En bok. Eller något. Visst. Men vad i hela Hisingen ska jag skriva om? Fantasi? Eller mitt liv? Vem vill veta saker om mitt trista liv, om saker som hände för 10-20 år sedan. Om hur jag först träffade herr P. Eller hur Micke fick mig pryglad. Eller hur min kusin "fixade" så jag inte längre blev kallad påg. Eller hur en enda underbar låt, film, upplevelse ändrade mitt liv totalt. Ge mig ideér. Jag har inget emot att skriva om hur jag och Kim gick och handlade sill på Midsommarafton och jag fick min röv kickad av en argsint elefant med mindervärdeskomplex. :)

Aha - Take on me. :)

Bloggen sponsras av Blizzard Entertainment. Alla åsikter om spelet och om eventuella karaktärer är personliga och återspeglar inte Blizzard Entertainment eller någon av deras samarbetspartners. All video, ljudspår och intervjuer är Blizzard Entertainment egendom.

Någon mer än jag som tycker Mandy Moore är en liten bit av himmel? :)

"Wanna get drunk and fool around?"