Kyparn :)

2009-02-18
15:18:04

Inter...

...vann Milano-derbyt. Rättvist? Kanske. Tvivelaktigt? Utan tvekan. Jag tycker inte att Adrianos mål borde ha godkänts. Det var solklar hands. Den var inte medveten men det var hands. Jag tror inte att "Polacka-Pål" var mutad eller så, möjligtvis håller han lite mer på Inter, men han var ju väldigt långt ifrån i stort sett alla situationer så chansen att han såg handsen var ju minimal. Så skyll inte Inters seger på Inter, skyll den på en domare som inte var bra och som inte var någonstans i närheten av situationerna.

Fått tillbaka lite av mitt WoW-sug igen. Kan vara för att det är lov och man har tid att sitta en stund extra framför datorn istället för att plugga Edgar Allan Poe och Julius Caesar. :P

Tråkigt att Inters resa tar slut mot De Röda Djävlarna. Zlatan, Rooney och Berbatov i ett 3-manna anfall i Man. U. nästa år? :)
Eller man ska kanske offra sina sista insparade stålar på att försöka värva Zlatan till Villa?:P

Tyvärr blev Foppas comeback kort. :( Hans fot håller inte. Synd, för även när han är småskadad, otränad, med ingen match i kroppen så är han Elitseriens bästa. Tänk då hur bra han var som bäst.

Fika är en underskattad underhållningsform. Bullar och öl funkar visst då. :P

"Since you been gone, since you been gone."